Polgármesteri hivatal

Polgármesteri hivatal

Templomunk

Templomunk

Bocskai István mellszobor

Bocskai István mellszobor

Forgalmi csomópont a 4. sz. főúton

Forgalmi csomópont a 4. sz. főúton

Tájékoztatás téli rezsicsökkentésről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány 1364/2018./VII.27./ számú határozatával döntött a téli rezsicsökkentéssel kapcsolatos további intézkedésekről.

Döntött arról, hogy a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz fűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben, amely nem fedezi a szállítási költséget.

A Kormány felkérte az Önkormányzatokat azon ingatlanok, háztartások felmérésére, akik nem részesültek a korábbi téli rezsicsökkentés intézkedéseiben és nem rendelkeznek gázszolgáltatási szerződéssel.

Formanyomtatványt a Polgármesteri Hivatalban (4241 Bocskaikert, Poroszlay út 20.) és a Bocskaikerti Humánszolgáltató Központban (4241 Bocskaikert, Debreceni út 85.) lehet igényelni és leadni 2018. október 15. napjáig.

Az igénybejelentőnek tudomásul kell vennie , hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült és a fenti feltételeknek megfelel a háztartás. 

A formanyomtatvány idekattintva letölthető. 

Kormány határozat - téli rezsicsökkentés

 

Szőllős Sándor
polgármester